Grasvoederwinning

Voor de grasvoederwinning hebben we een uitgebreid machinepark beschikbaar. Klanten kunnen uit een breed assortiment kiezen om de grasvoederwinning te optimaliseren. Daardat we over een enorme capaciteit beschikken kunnen we alle klanten in een zeer korte tijd optimaal bedienen.

Graszaaien

Graszaaien kan door Houbraken gedaan worden met 2 zaaimachine Accord 3 mtr voorzien met een rotorkopeg ervoor.

Graslandverbeteraar

G├╝ttler graslandverbeteraar + vanggewas zaaien

Gras maaien

Voor het maaien van gras hebben we de beschikking over een 2 Vicon vlindermaaiers met kneuzer van 9 mtr breed. Deze maaier bestaat uit twee delen: een frontmaaier en twee achtermaaiers. Indien gewenst kunnen we ook alleen met de frontmaaier komen maaien. Klik op een foto voor een vergroting.

Gras wiersen

Voor het wiersen beschikken wij over een 3 tal middenafleg wiersers met een werkbreedte van 9 meter. Grote capaciteit om uw gras netjes bij elkaar te doen.

Grashakselen

Gras hakselen met ecosyl of melasse-toevoeging, met 2 hakselaars beschikken we over voldoende capaciteit om op het juiste moment voor de veehouder de grasvoederwinning uit te voeren. Klik op een foto voor een vergroting.


Oprapen met Krone

Voor het inkuilen van het gras hebben wij de beschikking over een aantal Krone dubbeldoel wagens met inhoud van 43 m3. Wagens kunnen met het oprapen als bij het grashakselen ingezet worden, grote brede banden en de wagens zijn gestuurd. Zeer grote capaciteit in het oprapen van het gras, het gras kan gesneden worden doormiddel van 43 messen. Er bestaat een mogelijkheid om een granulaat toevoegmiddel toe te voegen.

Groot transport voor gras

Grasbalen transport

Grasbalen die door Houbraken geperst en gewikkeld zijn kunnen voor u naar huis gereden worden.